Aardgasketel

Voor aardgas werken wij met de Thermo Condens WTC ketels van Weishaupt. Deze ketel bestaan in verschillende uitvoeringen en vermogens. Hier is nog een extra woordje uitleg per uitvoering.
 
 
  • De WTC-A 15-60kw. Deze ketel is een zeer complete ketel. Deze ketel kan zowel dienen voor het opwarmen van u woning als het produceren van sanitair warm water. Voor het produceren van warm water wordt er een boiler naast de ketel geplaatst. Hier zijn verschillende formaten in vanaf 150l tot 450l.  Deze ketel is geschikt voor zowel kleine woningen/appartement als grotere villa's. Van 15kw (tot 6tal radiatoren) tot 60kw (tot 25tal radiatoren). Dankzij zijn scott technologie is dit één van de zuinigste toestellen op de markt. De scott technologie zorgt er namelijk voor dat de ketel de verbranding meet en dus constant de menging van de aardgas en lucht gaat bijsturen. Dit resulteert dat de verbranding altijd optimaal is en het rendement zo hoog mogelijk blijft. Deze technologie is uniek en enkel bij weishaupt te vinden. Deze condensatie ketel werkt op zijn best in samenwerking met een modulerende thermostaat en buitenvoeler. De thermostaat van weishaupt is WCM-SF dit is een zeer complete thermostaat en tegelijkertijd zeer gebruiksvriendelijk.
 
  • De WTC -C 25kw deze ketel is dezelfde ketel als de WTC- ketel zoals hierboven uitgelegt staat. Het verschil zit hem in het feit dat deze ketel enkel bestaat in 25kw ( tot 12tal radiatoren) en voorzien is van een warmtewisselaar voor het opwarmen van warm water. Het voordeel van deze ketel is dar hij zeer compact is. Het nadeel is echter dat de productie van warm water beperkt is. Indien we meerdere warm water kranen gaan bedienen zal de warm waterproductie te kort komen en zal de themperatuur van het warm water zakken en koud kunnen worden.
 
  • De WTC Kompact. Deze ketel is in grote lijnen dezelfde ketel als de WTC-C maar implaats van een warmte wisselaar is deze ketel uitgerust met een boiler. De boiler van 100L staat op de grond en de ketel word er bovenop geplaatst. Het voordeel van deze ketel is dat dankzij zijn compacte opstelling er een groot warm water comfort is. Dit geeft het voordeel dat verschillende warm waterkranen tegelijkertijd kunnen gebruikt worden.
 
 

Contact

Rottiers
Hazendreef 65
Hoeilaart
1560

02/657.37.62

© 2015 Alle rechten voorbehouden.

Maak een gratis websiteWebnode